Jobb-e a Jobb agyféltekéd? Mi az, amit rejtegetsz? Oldalunkon bemutatkozik a ValdorArt, ahol nem csak egyszerűen a rajolásról van szó! Életérzés, kreativitás, szórakozás, kikapcspolódás, és ez mind csak a ráadás!

Jelmondatuk szerint: Többre vagy képes, mint amit hiszel magadról!

Valentin Péter (rajzoktató, informatikus, villamosmérnök) és Dorogi Andrea (rajzoktató, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, közgazdász), házaspár. Két gyermekünk van Míra (2009) és Márk (2011).

Mi abban tudunk segíteni neked, hogy megmutatjuk annak titkát, hogyan mutathatod meg művészi énedet a szeretteidnek és a közönségednek, és hogyan indulhatsz el egy olyan úton, amelynek végén – szorgalmad és kitartásod gyümölcseként -  megerősödött önbizalom és önbecsülés, belső béke és nyugalom, sikerélmény és kikapcsolódás,  vagy akár saját kiállítás vár rád. Mert a művész benned is ott él, csak tudni kell előcsalogatni!

Nálunk mindegy, hány éves vagy! 1-99 éves korig vállaljuk, hogy megtanítunk rajzolni, festeni vagy pasztellezni!

Tevékenységünk célja, hogy együtt fedezzük fel azokat a képességeinket, kreatív energiáinkat, amelyek mélyen szunnyadva ott élnek bennünk. Célunk, hogy a „nem tudom” szemlélet „meg tudom” hitté alakuljon.

Jelmondatunk: Többre vagy képes, mint amit hiszel magadról!

Gyerekeknek a következőeket ajánljuk:

  • 1-10 éves korú gyerekeknek az "Együtt rajzolni és közösen alkotni" online rajztanfolyamunkat ajánljuk.

  • 10 éves kor felett várjuk a gyerekeket kezdőknek és haladóknak szóló élő rajztanfolyamunkon.

  • Ha elmúltál már 10, de nincs lehetőséged gyerekeknek szóló élő rajztanfolyamon részt venni, akkor az állatrajzolós online rajztanfolyamon keresztül is könnyen elsajátíthatod a realisztikus rajzolás titkait!

  • 15 éves kor felett várjuk a gyerekeket a felnőtteknek szóló rajztanfolyamokon!

 

Az oldalon nem csak  a lehetőségét mutatjuk be nektek, hogy mindezt hol vehetitek igénybe, hanem havi szinten bemutatunk nektek olyan rajzokat is, amelyek meg tudja hozni a kedvet a rajzoláshoz.

A Gyerekek nagyon szeretnek színezni, rajzolni. Viszont, ha nem fejlődik  a kor előrehaladtával a rajzolási technikájuk,  érzik azt, hogy a munkájukkal nem lehet már "dicsekedni", és szép lassan eltűnik a rajzolás, mint cselekvés az életükből.

Gondoljunk csak magukra. Hiszen mi is voltunk gyerekek, és mi is szeretettünk rajzolni. SŐT, sok felnőtt a mai napig szívesen szinezket és rajzolgat. "Bárcsak tudnék jobban rajzolni"! Hányszor gondoltunk már erre! 

A rajtanfolyam tehát alkalom lehet, hogy felelevenítsd a rajzolás iránti szeretetet, gyermekednek pedig azért lehet jó, hogy rajolása által fejezhesse ki a benne lévő érzéseket.

Mi csak ajánlani tudjuk!
Az egyik  legjobb szórakozássá válhat szülő és gyermek számára is!

 
 

 

 

Cimkék: rajztanfolyam, valdorart, jobb agyféltekés

Rajzolni mindenki tud, főleg, ha megismeri  a jobb agyfélteke titkát.
Rajzolni mindenki tud, főleg, ha megismeri  a jobb agyfélteke titkát.

Kedvenc cikkek

Haptonómia

Haptonómia

A magzat és az anya közötti kommunikációt nem lehet elég korán elkezdeni. Minden simítás, halk dúdolás, és pozitív érzelem átvitel ...
tovább >>
Szerda és a Szórakozás! Kedvezményes kikapcsolódás felnőtteknek a Rudas Fürdőben.

Szerda és a Szórakozás! Kedvezményes kikapcsolódás felnőtteknek a Rudas Fürdőben.

A Rudas neve hallatán mindenki a török időkből származó fürdőre gondol. Szinte előttünk vannak a falai, a képekről jól ismert Ha még ...
tovább >>
Tanulócsoport vagy állami közoktatás? Hová menjen a gyermekünk?

Tanulócsoport vagy állami közoktatás? Hová menjen a gyermekünk?

Újabb útvonalon menekítik a szülők a gyerekeket a közoktatásból. A tanulócsoportok jóval nagyobb szabadságot biztosítanak az oktatóknak ...
tovább >>
Tanuljatok pszichológiát a Best Work képzésein

Tanuljatok pszichológiát a Best Work képzésein

Pszichológiai asszisztens oktatás,mindazon felnőtt nők és férfiak részére, akik szeretnék megérteni a bennük, illetve környezetükben ...
tovább >>

© 2018 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.