A Tarzan™ Park Magyarország legnagyobb játékparkja kültéri játékokkal, 3-14 éves korú gyermekek számára.

Biztonságos, érdekes és szórakoztató. Ezek a kulcsszavak jellemzik talán a leginkább a 2013­-ban Újpest Önkormányzatának beruházásában elkészült, közel 2 hektáron elterülő játszóparkot.

A Tarzan™ Park otthont ad egy tematikus elrendezésben csoportosított, újszerű játszóeszközökkel felszerelt  óriás játszótérnek,  a játszótérhez kapcsolódó kiszolgáló egységeknek és egy kellemes kikapcsolódást nyújtó parknak. A park az idei évben tovább bővül, így számos újdonsággal várja látogatóit.

A Tarzan™ Park teljes területe zárt, az itt található kulturált, higiénikus mosdók összkomfortossá, a játékok ellenőrzött  minősége és az animátorok folyamatos jelenléte pedig  biztonságossá  teszi  az  itt  tartózkodást. A  játékban  megéhezett  gyermekeknek  sem  kell messzire menniük, mivel a Tarzan™ terasz egész nap széles választékkal várja a falatozni vágyókat.

A gyermekek számára a játék nélkülözhetetlen élményét különleges, nem megszokott környezetben biztosítjuk.

Célunk, hogy az egészséges életmód, a sport és a mozgás szeretetét erősítsük a Park által nyújtott izgalmas lehetőségekkel.

A kötélhágcsókon, a rugós eszközökön,a csúszdákon, a hintákon, a billegő eszközökön végzett mozgások, csúszások,pörgések, forgások, mászások és járások mind a gyermek mozgását, idegrendszerét,mozgás/sport szeretetét, kitartását, gondolkodását,kreativitását fejlesztik.

Óvoda után, az iskolakezdés, az iskola-érettség, tanulás megkívánja az érett idegrendszert,a mozgás összerendezettségét,a figyelmet, a kitartást, a szocializációs képességet.

A TarzanTM Park játékeszközeinek használata ezt kitűnően segíti elő.

Biztosítja minden gyermek számára a mozgásfejlődést, a modalitások, keresztcsatornák alakítását, megerősítését, a különböző érzetek összekapcsolódásának előrehaladását, az adott sorrend bevésését a mozgásformák között (szerialitás),mozgásérzékelés és térlátás összehangolását, a figyelem irányultságának változtatását, a távolságok, térirányok érzékelését,izomerő- kifejtést, a cselekvéstervezést, a mozgástervezést, a fontossági sorrend kialakítását.

Hozzájárul a sport, a mozgás megszerettetéséhez és tartóssá tételéhez, a szabadidő helyes eltöltéséhez, az egészséges életmód szemlélet kialakításához. Segíti a szociális beilleszkedést, a képességek, készségek fejlődését. Élményt, játékot, örömet, kikapcsolódást nyújt.

 

 

Ajánlott 1 éves kortól 14 éves korig bezárólag. A játékeszközök használata a beilleszkedési tanulási és magatartás-zavaros (BTM) tanulók, illetve a sajátos nevelési igényű (SNI) tanulók számára is alkalmas, így az integráció megvalósítását elősegíti.

A sokféle eszköz fantáziadús használata arra szolgál, hogy vesztibuláris, tapintásos ingerléssel javítsa az agyféltekék közötti kapcsolatot, így jobban működik a tanulási- megismerési folyamat, ezáltal megelőzhető a későbbi tanulás- és magatartási probléma.

 A Tarzan™ Park tökéletesen alkalmas születésnapi bulik megszervezésére is. 

ÚjpestKártyával 25% KEDVEZMÉNY A JEGYÁRAKBÓL, valamint szerdánként 1 megváltott gyerekbelépő mellé 1 felnőtt kísérő jegye ingyenes. Június, július és augusztus hónapokban hétfőnként is 1 megváltott gyerekbelépő mellé 1 felnőtt kísérő jegye ingyenes.

A Szeretem a gyerekem weboldal kifejezetten támogatja  a Parkban való játékot, hiszen minden játék különleges, és egyben izgalmas kihívásokat nyújt a gyermekeknek. 

Jelenlegi nyereményjátékunk nyertesei között lesznek, akik megnyerik a TarzanTM Park családi belépőjegyek egyikét!

Kezdődjön, hát a játék ITT, mert ha játszol, nyerhetsz is, egy 4 főre szóló Családi belépőt a Parkba! 

Cimkék: Tarzan™ Park, játék, Nyereményjáték, fejlesztés

Tarzan™ Park a legnagyobb kültéri játékpark az Országban!
Tarzan™ Park a legnagyobb kültéri játékpark az Országban!

Kedvenc cikkek

Pénteki pszichológia! Kívülről vezérelt, vagy belülről vezérelt a gyerek?

Pénteki pszichológia! Kívülről vezérelt, vagy belülről vezérelt a gyerek?

Hogyan neveljük a gyereket? Tudtátok, hogy van belső és külső vezérlésű gyermek? És nem UFÓ :)
tovább >>
Tanuljatok pszichológiát a Best Work képzésein

Tanuljatok pszichológiát a Best Work képzésein

Pszichológiai asszisztens oktatás,mindazon felnőtt nők és férfiak részére, akik szeretnék megérteni a bennük, illetve környezetükben ...
tovább >>
Szex és Szerelem

Szex és Szerelem

Szex, szerelem… gyermek? Hogyan védekezzünk? Amikor már várjuk a babát, ezen nem is gondolkozunk, sőt! Ilyenkor éljük legszerelmesebb és ...
tovább >>
Nem akarunk az iskoláról hallani sem!

Nem akarunk az iskoláról hallani sem!

Papp Kata írását, nagyon sokan olvastátok. Hiszen olyan gondolatokat formál szavakká, amivel szinte minden gyermekes szülő egy sor után már ...
tovább >>

© 2020 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.