A Tarzan™ Park Magyarország legnagyobb játékparkja kültéri játékokkal, 3-14 éves korú gyermekek számára.

Biztonságos, érdekes és szórakoztató. Ezek a kulcsszavak jellemzik talán a leginkább a 2013­-ban Újpest Önkormányzatának beruházásában elkészült, közel 2 hektáron elterülő játszóparkot.

A Tarzan™ Park otthont ad egy tematikus elrendezésben csoportosított, újszerű játszóeszközökkel felszerelt  óriás játszótérnek,  a játszótérhez kapcsolódó kiszolgáló egységeknek és egy kellemes kikapcsolódást nyújtó parknak. A park az idei évben tovább bővül, így számos újdonsággal várja látogatóit.

A Tarzan™ Park teljes területe zárt, az itt található kulturált, higiénikus mosdók összkomfortossá, a játékok ellenőrzött  minősége és az animátorok folyamatos jelenléte pedig  biztonságossá  teszi  az  itt  tartózkodást. A  játékban  megéhezett  gyermekeknek  sem  kell messzire menniük, mivel a Tarzan™ terasz egész nap széles választékkal várja a falatozni vágyókat.

A gyermekek számára a játék nélkülözhetetlen élményét különleges, nem megszokott környezetben biztosítjuk.

Célunk, hogy az egészséges életmód, a sport és a mozgás szeretetét erősítsük a Park által nyújtott izgalmas lehetőségekkel.

A kötélhágcsókon, a rugós eszközökön,a csúszdákon, a hintákon, a billegő eszközökön végzett mozgások, csúszások,pörgések, forgások, mászások és járások mind a gyermek mozgását, idegrendszerét,mozgás/sport szeretetét, kitartását, gondolkodását,kreativitását fejlesztik.

Óvoda után, az iskolakezdés, az iskola-érettség, tanulás megkívánja az érett idegrendszert,a mozgás összerendezettségét,a figyelmet, a kitartást, a szocializációs képességet.

A TarzanTM Park játékeszközeinek használata ezt kitűnően segíti elő.

Biztosítja minden gyermek számára a mozgásfejlődést, a modalitások, keresztcsatornák alakítását, megerősítését, a különböző érzetek összekapcsolódásának előrehaladását, az adott sorrend bevésését a mozgásformák között (szerialitás),mozgásérzékelés és térlátás összehangolását, a figyelem irányultságának változtatását, a távolságok, térirányok érzékelését,izomerő- kifejtést, a cselekvéstervezést, a mozgástervezést, a fontossági sorrend kialakítását.

Hozzájárul a sport, a mozgás megszerettetéséhez és tartóssá tételéhez, a szabadidő helyes eltöltéséhez, az egészséges életmód szemlélet kialakításához. Segíti a szociális beilleszkedést, a képességek, készségek fejlődését. Élményt, játékot, örömet, kikapcsolódást nyújt.

 

 

Ajánlott 1 éves kortól 14 éves korig bezárólag. A játékeszközök használata a beilleszkedési tanulási és magatartás-zavaros (BTM) tanulók, illetve a sajátos nevelési igényű (SNI) tanulók számára is alkalmas, így az integráció megvalósítását elősegíti.

A sokféle eszköz fantáziadús használata arra szolgál, hogy vesztibuláris, tapintásos ingerléssel javítsa az agyféltekék közötti kapcsolatot, így jobban működik a tanulási- megismerési folyamat, ezáltal megelőzhető a későbbi tanulás- és magatartási probléma.

 A Tarzan™ Park tökéletesen alkalmas születésnapi bulik megszervezésére is. 

ÚjpestKártyával 25% KEDVEZMÉNY A JEGYÁRAKBÓL, valamint szerdánként 1 megváltott gyerekbelépő mellé 1 felnőtt kísérő jegye ingyenes. Június, július és augusztus hónapokban hétfőnként is 1 megváltott gyerekbelépő mellé 1 felnőtt kísérő jegye ingyenes.

A Szeretem a gyerekem weboldal kifejezetten támogatja  a Parkban való játékot, hiszen minden játék különleges, és egyben izgalmas kihívásokat nyújt a gyermekeknek. 

Jelenlegi nyereményjátékunk nyertesei között lesznek, akik megnyerik a TarzanTM Park családi belépőjegyek egyikét!

Kezdődjön, hát a játék ITT, mert ha játszol, nyerhetsz is, egy 4 főre szóló Családi belépőt a Parkba! 

Cimkék: Tarzan™ Park, játék, Nyereményjáték, fejlesztés

Tarzan™ Park a legnagyobb kültéri játékpark az Országban!
Tarzan™ Park a legnagyobb kültéri játékpark az Országban!

Kedvenc cikkek

Fedezd fel a  titokzatos jobb agyféltekédet, a művész benned él!

Fedezd fel a titokzatos jobb agyféltekédet, a művész benned él!

A Művész Benned Van! Jobb agyféltekés rajztanfolyam nem csak gyerekeknek, akár felnőtteknek is. Ne arra gondolkodj, hogy Te olyat nem tudsz ...
tovább >>
Mit mutat az arc?

Mit mutat az arc?

Legyen az egy gyermekes rendezvény, vagy akár egy szülinapi buli, a gyerekek mindenkor és mindenhol imádják az arcfestést. Félelmetes vagy ...
tovább >>
Szeretethang koncert, Szimfónikus zenekari előadásban!

Szeretethang koncert, Szimfónikus zenekari előadásban!

A zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni! Március 22-én a MÁV Szimfonikus Zenekar előadásában Szeretethang koncert várandós ...
tovább >>
Gyerek elfoglalósdi avagy, vakáció anyaszemmel.

Gyerek elfoglalósdi avagy, vakáció anyaszemmel.

A Szeretem a gyerekem oldal, sok témában és sokrétűen közöl információkat gyermekes szülőknek. Ezek a cikkek nem a megszokott, mindenki ...
tovább >>

© 2023 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.