Bemutatjuk nektek a Best Work Pszichológiai felnőtt képzéseket

Pszichológiai asszsisztens

A képzés meghatározása és célja

Ezt a képzést, azért alkotta meg a szakértő gárda, hogy azoknak is legyen lehetősége mélylélektani alapot szerezni, akik nem tudnak bármely oknál fogva felsőoktatásban pszichológiát tanulni.

"Mindenkinek joga van megérteni a benne lezajló lelki folyamatokat, intézményünk pedig lehetőséget biztosít erre, hiszen így saját magadon kívül a környezetedben zajló tettek lélektanának is helyes értelmezőjévé válhatsz."

Senki sem születik pszichológusnak, mint, ahogy minden hivatást és szakmát is tanulni kell. Így a legtöbb szülő sem magas pszichológiai ismeretekkel szocializálja gyermekét. Szeretnénk széles körűen biztosítani, hogy ezzel a hiánypótló képzéssel legyen lehetősége mindazoknak, akik elhivatottságot éreznek felzárkózni a lélektant művelők és értők közé!

A képzés célja, hogy résztvevőink mélylélektani ismereteket szerezzenek és – az elméleti és a gyakorlati képzésben – az alkalmazott pszichológia különböző területeibe nyerjenek betekintést. Szándékunk, hogy résztvevőink kellő megerősítést kapjanak a felsőfokú tanulmányaik megkezdéséhez.

"Mielőtt pszichológiát tanultam volna iskolai keretek között, már volt diplomám és szigorlatoztam pszichológiából is, de amit ennek az intézménynek a falai között tanultam, az egységes szerkezetbe foglalta a már megszerzett tudásomat és, ha eddig pálcika emberkéket tudtam csak rajzolni és eszközként, csak a ceruzát ismertem, akkor most megismertem a filctollat, a temperát és az olajfestéket, azaz eszköztáram kibővítve ma már szabad kézzel rajzolok tájképeket."

Volt résztvevőnk, 2007.

A képzés célcsoportja

  • Mindazok a felnőtt nők és férfiak, akik szeretnék megérteni a bennük, illetve környezetükben élők lelki folyamatait és azokat helyesen szeretnék értelmezni.
  • A pedagógiai, pszichológiai, vagy szociális és/vagy gyógyászati pályákon dolgozók, akiknek továbbképzési igényeik merülnek fel.
  • A gyermekekkel, betegekkel foglakozó személyek.
  • Akik a magánszférában – pszichológusok, pszichiáterek mellett – tevékenykednek.
  • A humán, vagy kereskedelmi területen, emberekkel foglalkozó személyek.
  • Akik nem nyertek felvételt a pszichológiai- vagy a bölcsészkari felsőoktatásba, és munkavállalás mellett – a következő évi felvételi lehetőségig – hasznos, akár a főiskolai- vagy egyetemi években is felhasználható tanulmányokat szeretnének folytatni.

Az előadások időpontjai

Az előadásokat és a konzultációkat kéthetente, egy alkalommal (főképp szombaton vagy vasárnap) tartjuk, 10-14 óráig, vagy 15-19 óráig.

A résztvevő a teljes éves előadássorozat órarendjét megkapja, így előre tervezhet.

A képzés távoktatásos formában működik, így e tematika szerint nem kötelező az előadásokon részt venni, amennyiben a tananyagot elviszi a résztvevő, és önállóan tanul. Rendszerünk moduláris, tehát az előadások sorrendje felcserélhető, így ha valaki egy előadáson nem tud részt venni, van lehetőség pótlásra egy másik időpontban. Az egyéni órarend kialakítása külön megbeszélés alapján történik!

Gyakorlati órák

A gyakorlat helyben történik. Cégünk meghívására minden szakterületről jeles előadók és gyakorlati szakemberek érkeznek. Így biztosítjuk, a gyakorlati lehetőséget. Ezen kívül terepen eltöltött gyakorlatot is befogad intézményünk (pszichiátrián, büntetés végrehajtási intézményben, stb.), tehát a résztvevő szabadon is kiválaszthatja saját érdeklődési, ismeretségi köréből a gyakorlat helyszínét. Önállóan választott gyakorlati helyszínhez kísérő dokumentumot, azaz formanyomtatványt biztosítunk kérésre. Ezen kívül elismerünk előző tanulmányok során teljesített tanegységeket, vagy gyakorlatot is és a nálunk azonos tanegységekre, vagy gyakorlatra mentességet lehet írásban kérni a tanulmányi osztályon. Ehhez a végzettséget igazoló okmányt, vagy a leckekönyvet kérjük, hozzák magukkal!

A gyakorlati időt igazolnia kell minden résztvevőnek.

Ingyenes szolgáltatások

Minden résztvevőinknek személyes és ingyenes konzultációkat biztosítunk, melyet rugalmas időpontokban vehetnek igénybe.

Az elmélet tárgyi feltételeit tartalmazó csomagot (résztvevői levél, tanulási útmutató, tananyag (jegyzetek, munkafüzetek), vizsgafeladat, CD-hanganyag) a befizetést követően, a képzés helyszínén biztosítunk.

A résztvevők továbbtanulási és álláskeresési tanácsadást kérhetnek, valamint a záródolgozatok megírásához tutorálást, azaz személyes konzultációt, és ingyenes mini-könyvtár használatot biztosítunk

Akciónk! Amennyiben egy összegben befizeted a teljes éves tandíjat 100.000 Ft-ot, úgy a maradék 38.000 Ft-ot elengedjük !

 

Bővebben itt tájékozódhatsz: TANULNI SZERETNÉK 

 

 

Cimkék: pszichológiai képzés, Best work, Felnőtt oktatás

Most akciós pszichológiai képzéseken vehetsz részt
Most akciós pszichológiai képzéseken vehetsz részt

Kedvenc cikkek

Nyusziváró Családi Program a Karos Spa-ban!

Nyusziváró Családi Program a Karos Spa-ban!

Hol legyünk húsvétkor? Otthon főzőcskézzünk, vagy inkább szolgáljanak ki minden finomsággal? Gondolkozzunk családi programokon, vagy ...
tovább >>
Léc a lábra! Tanuljunk meg síelni!

Léc a lábra! Tanuljunk meg síelni!

Nemsokára itt a síszezon ideje. Bár nem tudni, hogy mekkora hó lesz idén, de a síelést bármikor meg lehet tanulni, és inkább legyünk ...
tovább >>
Kedvenc játék, vagy csak egy játék a polcon? Mi kell a gyereknek?

Kedvenc játék, vagy csak egy játék a polcon? Mi kell a gyereknek?

A játékok egyre kevesebb tudatossággal készülnek. Olcsó tömegcikkek, műanyag " bóvlik" vagy drága, haszontalanságok. Szülő legyen a ...
tovább >>
Tanuljatok pszichológiát a Best Work képzésein

Tanuljatok pszichológiát a Best Work képzésein

Pszichológiai asszisztens oktatás,mindazon felnőtt nők és férfiak részére, akik szeretnék megérteni a bennük, illetve környezetükben ...
tovább >>

© 2024 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.