Szeretnél közelebb kerülni párkapcsolatod természetének megértéséhez?

Szeretnéd tudni, mely tényezők okozzák a párkapcsolati válságokat? Érdekel, milyen módszerek vezetnek ki a párkapcsolati konfliktusokból?

Ebben az esetben ajánljuk  DR. ALMÁSI KITTI tanácsadó szakpszichológus PÁRKAPCSOLATUNK CSAPDÁJÁBAN című előadását

 

A láthatatlan, mégis lerázhatatlan béklyók birodalma

Mindannyian hallottuk már az unalomig koptatott közhelyeket arról, milyen egy jó párkapcsolat, mely kritériumok határozzák meg, hogy egy kapcsolat hosszútávon működőképessé válik-e, mit kell tennünk ahhoz, hogy párunk ne hidegüljön el tőlünk, és ne hunyjon ki az a bizonyos láng. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb, és kevesebb szó esik azokról a helyzetekről, melyekben a kapcsolatunk immáron bilincsként működik.

Milyen összefüggés van párkapcsolatunk, önismeretünk és önképünk között? Milyen döntések, milyen áldozatok szükségeltetnek ahhoz, hogy bent maradjunk egy kapcsolatban, és melyek ahhoz, hogy kilépjünk belőle? A párkapcsolati csapdáknak milyen szélsőséges esetei léteznek, és miként tudjuk ezeket kezelni?

Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus, akinek népszerűsége egyre inkább növekvőben van Magyarországon, elsősorban hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával foglalkozik, mely mellett családi és párkapcsolati problémák megoldásában nyújt segítő kezet. A Best-Work Kft-nél első ízben épp ez utóbbi témakört veszi górcső alá.

2016. szeptember 29-én, csütörtökön, este 19 órától megtudhatjuk


Jegyár: 2016. szeptember 9-ig 2.900 Ft, utána 3.900 Ft

Jegyek kaphatóak a Best-Work Kft irodájában hétköznap 9 és 16 óra közt, illetve e hét pénteken 9 és 20 óra, szombaton és vasárnap pedig 10 és 18 óra közt a 9. kerület, Lónyay utca 41., flm. 6-os szám alatt, vagy átutalással, melynek részleteiről az info@pszichologuskepzo.hu e-mail címen érdeklődhettek!

Cimkék: Almási Kitti, párkapcsolat, önismeret, Best-Work Kft

Almási Kitti előadása a Párkapcsolatunk csapdája címmel.
Almási Kitti előadása a Párkapcsolatunk csapdája címmel.

Kedvenc cikkek

Szex és Szerelem

Szex és Szerelem

Szex, szerelem… gyermek? Hogyan védekezzünk? Amikor már várjuk a babát, ezen nem is gondolkozunk, sőt! Ilyenkor éljük legszerelmesebb és ...
tovább >>
Gyermek - felnőttnek lenni jó!

Gyermek - felnőttnek lenni jó!

Figyelem! Amíg kisgyermek van a háznál a szülők is fiatalok maradnak! Augusztusi írásában, Papp Kata betekintést enged az Ő, három ...
tovább >>
Fogzás kezelése homeopátiás készítményekkel.

Fogzás kezelése homeopátiás készítményekkel.

Hogyan kezeld a fogzást homeopátiával? Előfordul, hogy a csecsemőnek már születésekor kis fogacska csillog a szájában, miközben arra is ...
tovább >>
Babamasszázs tanfolyam kedvezményesen!

Babamasszázs tanfolyam kedvezményesen!

Babamasszázs várandós kismamáknak, hogy nagyobb önbizalommal és szakszerűen tudják masszírozni újszülött babájukat.
tovább >>

© 2024 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.