Szeretnél közelebb kerülni párkapcsolatod természetének megértéséhez?

Szeretnéd tudni, mely tényezők okozzák a párkapcsolati válságokat? Érdekel, milyen módszerek vezetnek ki a párkapcsolati konfliktusokból?

Ebben az esetben ajánljuk  DR. ALMÁSI KITTI tanácsadó szakpszichológus PÁRKAPCSOLATUNK CSAPDÁJÁBAN című előadását

 

A láthatatlan, mégis lerázhatatlan béklyók birodalma

Mindannyian hallottuk már az unalomig koptatott közhelyeket arról, milyen egy jó párkapcsolat, mely kritériumok határozzák meg, hogy egy kapcsolat hosszútávon működőképessé válik-e, mit kell tennünk ahhoz, hogy párunk ne hidegüljön el tőlünk, és ne hunyjon ki az a bizonyos láng. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb, és kevesebb szó esik azokról a helyzetekről, melyekben a kapcsolatunk immáron bilincsként működik.

Milyen összefüggés van párkapcsolatunk, önismeretünk és önképünk között? Milyen döntések, milyen áldozatok szükségeltetnek ahhoz, hogy bent maradjunk egy kapcsolatban, és melyek ahhoz, hogy kilépjünk belőle? A párkapcsolati csapdáknak milyen szélsőséges esetei léteznek, és miként tudjuk ezeket kezelni?

Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus, akinek népszerűsége egyre inkább növekvőben van Magyarországon, elsősorban hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával foglalkozik, mely mellett családi és párkapcsolati problémák megoldásában nyújt segítő kezet. A Best-Work Kft-nél első ízben épp ez utóbbi témakört veszi górcső alá.

2016. szeptember 29-én, csütörtökön, este 19 órától megtudhatjuk


Jegyár: 2016. szeptember 9-ig 2.900 Ft, utána 3.900 Ft

Jegyek kaphatóak a Best-Work Kft irodájában hétköznap 9 és 16 óra közt, illetve e hét pénteken 9 és 20 óra, szombaton és vasárnap pedig 10 és 18 óra közt a 9. kerület, Lónyay utca 41., flm. 6-os szám alatt, vagy átutalással, melynek részleteiről az info@pszichologuskepzo.hu e-mail címen érdeklődhettek!

Cimkék: Almási Kitti, párkapcsolat, önismeret, Best-Work Kft

Almási Kitti előadása a Párkapcsolatunk csapdája címmel.
Almási Kitti előadása a Párkapcsolatunk csapdája címmel.

Kedvenc cikkek

Fedezd fel a  titokzatos jobb agyféltekédet, a művész benned él!

Fedezd fel a titokzatos jobb agyféltekédet, a művész benned él!

A Művész Benned Van! Jobb agyféltekés rajztanfolyam nem csak gyerekeknek, akár felnőtteknek is. Ne arra gondolkodj, hogy Te olyat nem tudsz ...
tovább >>
Nyers örömök

Nyers örömök

Olyan sokat hallunk a nyers konyháról, talán már ismerjük is a konyhájának az alapjait. De gondoltátok volna, hogy egy ilyen tortát is el ...
tovább >>
Nem akarunk az iskoláról hallani sem!

Nem akarunk az iskoláról hallani sem!

Papp Kata írását, nagyon sokan olvastátok. Hiszen olyan gondolatokat formál szavakká, amivel szinte minden gyermekes szülő egy sor után már ...
tovább >>
Megnyitotta kapuit a pécsi állatkert.

Megnyitotta kapuit a pécsi állatkert.

Szombaton nyitotta kapuit a pécsi állatkert, ahol számtalan újdonsággal, különlegességgel várják a látogatókat.
tovább >>

© 2020 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.