Intenzív sítanfolyam a téli szünetben

A Zuglói Síiskola 2005 óta üzemel, 2013 őszétől pedig Babos Síklub néven önállósult.

A klubb vezetője Babos Sándor, kiképző oktató, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének (SMSZ) Szakmai Alelnöke, pontosan tudja, mi kell a sikeres oktatáshoz, akár gyermek, akár felnőtt képzésben. 2000 óta dolgozik műanyag pályán. Az első olyan szakember Magyarországon, aki bevezette és azóta is megköveteli minden oktatójától, hogy a műanyagon is sílécben oktasson és mutassa be a gyakorlatokat, hiszen a gyerekek utánzás útján tanulnak.

A Babos Síiskola Szakképzett sí és snowboard oktatói, mind pedagógiailag, mind szakmailag felkészültek, és mindent megtesznek a vendégek elégedettségének érdekében.

Magyarországon a 80-as évektől létezik műanyag pályás síoktatás.Ez egy fantasztikus lehetőség azoknak, akik most ismerkednek ezzel a csodálatos sporttal.A műanyag pályás szezon szeptembertől áprilisig tart. Ebben az időszakban időjárási körülményektől függetlenül minden nap lehet síelni.

 A Videót ITT nézheted meg.

 

 

Hatalmas előnyt jelent, ha valaki felkészülten megy először havas sípályára, hiszen az első pillanattól kezdve élvezni tudja a síelés örömteli, szabadságot jelentő élményét.A műanyag pályás oktatás ideális arra, hogy kezdőtől egészen haladó technikákig megtanulhassák a vendégek, a síelés minden fortélyát.

A Babos Síklubban nagy hangsúlyt fektetnek a síkultúra terjesztésére, a sportos egészséges életmódra és a környezetvédelemre nevelésre. Megtanítják a FIS 10 pontból álló sí KRESZ szabályait és mindazokat a viselkedési normákat, amelyek betartása elengedhetetlen a biztonságos sportolás érdekében. Élményeken keresztül szerettetik meg a mozgást. 

A síelés kiválóan fejleszti a gyermekek koordinációs-, kondicionális- és kognitív képességeit is. A gyermekek sokkal érzékenyebbek a mozgástanulásra, így könnyedén és hamar elsajátíthatják ezt a sportágat.

Ez a tudás egy egész életen át megmarad.

Klubtagoknak lehetősége van csoportos tanfolyamon, vagy magán órákon részt venni. Akár egyedül, akár barátokkal, akár családdal, bármelyiket is választják, a jó hangulatú órák garantáltak.

Előtérbe helyezzik a családias hangulatot és a klub közösségformáló erejét.

A műanyag pályás oktatás mellett Európa különböző síparadicsomaiba szerveznek havas táborokat. A családias táborok jó hangulatban telnek. Amíg a gyermekek oktatáson vannak, a felnőttek is részt vehetnek a tudásszintjüknek megfelelő órákon. Esténként színes programok és versenyek várják a legkisebbeket. 

Odafigyelünek az utánpótlás nevelésre is. Az ügyesebbeknek lehetőségük nyílik az utánpótlás versenycsapatba, illetve még tovább, a profi verseny csapatba is bekerülni. Akik szeretnének síoktatóvá válni, lehetőséget kapnak, hogy tovább tevékenykedjenek a síiskolában mint segédoktatók, síoktatói vizsgára felkészülésüket segítjük.

Az átmeneti nyári időszakban is számtalan sportolási lehetőséget kínálnak a gyerekeknek nyári táboraikban.

Már most kell jelentkezned, ha részt szeretnél venni a December 27-30 közötti 4 napos intenzív sítanfolyamon, ahol kezdőtől haladó szintig bárki jelentkezhet.

Ajánlott 5 éves kortól, de felnőttek is jelentkezhetnek!

Egy turnusba maximum 20 főt veszünk fel, akiket 4 oktató bont majd homogén csoportokra.

Az első turnus minden nap 9:30-11:00-ig tart. 

A 4 x másfél órás oktatás ára 17.000.- Ft/fő, mely tartalmazza a felszerelés bérlést is. 

Testvérkedvezmény 10%, mely a második gyerektől jár. A foglalkozásokat rossz idő esetén is meg lesz tartva! 

Hozz magaddal: 

– Időjárásnak megfelelő sportöltözék, (eső esetén esőkabát) 

– Kesztyű, melynek viselete a sípályán kötelező. 

– Bukósisak (biciklis is jó) 

– Sízokni

 Jelentkezni lehet: +36 20 9316282 vagy info@babos-siklub.hu

 

További információk: SZERETNÉK SIELNI

 

.

Cimkék: szeretem a gyerekem, Babos síiskola, síoktatás, snowboard

Léc a lábon, siklik a gyermekünk a havon.
Léc a lábon, siklik a gyermekünk a havon.

Kedvenc cikkek

Megnyitotta kapuit a pécsi állatkert.

Megnyitotta kapuit a pécsi állatkert.

Szombaton nyitotta kapuit a pécsi állatkert, ahol számtalan újdonsággal, különlegességgel várják a látogatókat.
tovább >>
Több millió év áll, a hiszti mögött.

Több millió év áll, a hiszti mögött.

Egy tudatos szülő a "dolgok" mögé néz. De, hogy több millió év áll a hiszti mögött, és a gyermeknek három agya van? Ezt elolvasva ...
tovább >>
Seholsziget az Élménypark!

Seholsziget az Élménypark!

Van egy Sziget, amit csak Seholszigetnek hívnak. A gyermekek kedvence helye, hiszen itt a játék minden formájával találkozhatnak. Állatok, ...
tovább >>
Nyers örömök

Nyers örömök

Olyan sokat hallunk a nyers konyháról, talán már ismerjük is a konyhájának az alapjait. De gondoltátok volna, hogy egy ilyen tortát is el ...
tovább >>

© 2023 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.