Everness 2017: Fesztivál azoknak (is), akik nem járnak fesztiválra

 

Hazánk legnagyobb életmódfesztiváljára idén 300 külföldi és hazai előadó, oktató és szellemi vezető érkezik, hogy öt napon keresztül segítse a látogatókat saját maguk és egy testileg-lelkileg egészségesebb életforma felé. A tudatosság fesztiválja ezúttal új, tágasabb helyen, Alsóörsön várja vendégeit. 

-Szerettünk volna mindent megtartani a fesztiválban, amitől szerintünk igazán jó, ugyanakkor a visszajelzések és a bővülő látogatói kör miatt is szükség volt a helyszínváltásra – mondja Klein Csaba fesztiváligazgató. – Alsóörsön sokkal modernebb környezetben és nagyobb területen, ugyanakkor továbbra is a Balaton-partján töltődhetünk fel. –

 

Tény, az Everness hazánk legnyugodtabb fesztiválja, ahol nem csak szlogenként használják a szervezők a tudatos jelzőt.
A fellépők közel 600 program során igyekeznek a látogatókat egy kicsit közelebb vezetni saját magukhoz, miközben feltöltődést, szórakozást, igazi közösségi élményt kínálnak.  – Nem véletlen, hogy azt szoktuk mondani, ha azt hiszed, neked nem valóak a fesztiválok, gyere el az Evernessre.

Nagyon fontos volt számunkra, hogy a tudatosságot tágan értelmezzük. Nálunk valóban minden az önismeretről, a közös élményekről szól, a fesztivál programja is a természetes bioritmusunkhoz igazodik, az éjszaka a pihenésé, hajnalban újraindul az élet.

Emellett a külső környezetünkről sem feledkezünk meg, idén a díszletek, a játszótér mind újrahasznosított anyagokból készültek, az evőeszközök, tányérok komposztálhatóak, szelektív hulladékgyűjtőkkel dolgozunk, emellett bio mosó-és mosogatószerek kerülhetnek csak be a fesztiválra. Szintén újdonság lesz a bejáratnál az Ökolábnyom Program, mely keretében a látogatók szembesülhetnek azzal, hogy mennyivel növelték ökológiai lábnyomukat  a fesztiválra való leutazásukkal. Azt  a vállalást tettük, hogy az összesített szén-dioxid kibocsátást a rendezvény befejeztével helyi faültetéssel ellensúlyozzuk.-

Ami a programokat illeti, az Everness idén valóban nagyon színes palettával várja a fesztiválozókat. A mozgás területén számos tradicionális táncba, harcművészeti irányzatba belekóstolhatunk, 40 jógaoktató érkezik a világ minden tájáról, illetve a szakrális programokon további különleges élményeket gyűjthetünk.

Külön helyszínt kapnak a hangfürdők, meditációk, a zenei kínálat pedig olyan nagy nevekkel csalogat, mint az Anna RF formáció, Palya Bea, Kailash Kokopelli, illetve az idei Fonogram-díjas Belau zenekar. Lemezbemutató koncerttel készül a Samsara Boulevard.

Alsóörsre látogat majd Jakupcsek Gabriella és Vámos Miklós író, bejelentkezik Mooji, újra a színpadon Isten tudjázik Rába Géza természetgyógyász, újságíró, Bedő Imre a Férfiak Klubját hozza elérhető közelségbe, de előadást tart még Hevesi Tamás, Gyuri bácsi a füvesember, Kereszty András, Gánti Bence, Kriston Andrea és Egedi-Kovács Melinda is. 

Az Everness idén is a gyermekbarát rendezvények sorát gazdagítja, 14 éves korig a belépés és a szállás is ingyenes, illetve szívesen látják a jólnevelt házikedvenceket is.

 

A fesztivál ideje: 2017. június 20 - 25., Alsóörs, Pelso Camping

 

Jegyvásárlás: http://www.everness.hu/hu/jegyek 

Csatlakozz az Everness Fesztivál Facebook oldalához: https://www.facebook.com/everness/ 

További sajtóinformáció:

Somogyi Eszter somogyi.eszter@everness.hu, +36 70 3281371

 

 

Cimkék: szeretem a gyerekem, everness fesztivál, gyermekprogramok, jógaoktatók, Alsóörs, Balaton

Everness Fesztivál Alsóörsön
Everness Fesztivál Alsóörsön

Kedvenc cikkek

Gyümölcskánaán, avagy a nyári vitaminok.

Gyümölcskánaán, avagy a nyári vitaminok.

Mi a közös a gyümölcsökben? Bogyósak vagy csonthéjasak, a nyári napsütés mindegyiket édesebbé teszi.
tovább >>
Fogzás kezelése homeopátiás készítményekkel.

Fogzás kezelése homeopátiás készítményekkel.

Hogyan kezeld a fogzást homeopátiával? Előfordul, hogy a csecsemőnek már születésekor kis fogacska csillog a szájában, miközben arra is ...
tovább >>
Egy kisbaba aki életében először hall.

Egy kisbaba aki életében először hall.

Mit hall egy kisbaba, és mi történik akkor, ha eddig nem hallott, és életében először tisztán érzékeli a hangokat? Arca mimikájából azt ...
tovább >>
Nálunk a Csütörtök a Családról szól.

Nálunk a Csütörtök a Családról szól.

Falun vagy a Városban? Mivel adunk többet a gyerekeknek? Milyen szerepek szerint élnek a családtagok itt, és ott? Mire vágyik a család?
tovább >>

© 2024 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.