Tutti Fitti, hogy tudatosan legyünk Fittek! 

Bemutatkozik Oldalunkon Csoba Ildikó, aki Hétfőnként fog nekünk Sportos témákban írni. Segítségével nem csak Tuttibbak, de Fittebbek is lehetünk!

Angol–testnevelés szakos tanár vagyok, két kisfiú anyukája. Kisgyerekkorom óta sportolok, egykor versenyszerűen teniszeztem. Ma hobbiként űzök többféle sportot is (úszás, futás, bicajozás, aerobik), emellett kipróbáltam más érdekes mozgásformákat is  (mint pl. lovaglás, szalsza, hastánc, squash, spinning, jóga, tai chi).

"Számomra a sport a szabadságról, a fizikai korlátok legyőzéséről, a testi-lelki-szellemi kihívásokról, az egyéni és közösségi élményekről valamint az önkifejezésről is szól."


Mint testnevelő, teniszoktató, és egykori sportoló, szeretnék segíteni  azoknak a fiatalabbaknak és idősebbeknek –nemcsak anyukáknak-, akik úgy gondolják, a mozgással szeretnének egészségesebbé válni. 

Személyes tapasztalataim és szaktudásom alapján indítottam el a Tutti Fitti „mozgalmat”, amelynek legfontosabb célja közvetíteni a „mozgás értékét”. ​Általános tornát és teniszedzéseket tartok, illetve konzultációs lehetőséget kínálok az otthonsportolásra. Rendszeresen megjelenő cikkeimmel, blogommal, és könyvemmel (Gyermeked a személyi edződ) arra szeretném biztatni nő társaimat, hogy az otthon, a házimunka és a gyermekgondozás-nevelés közben is fordítsanak figyelmet testi-lelki fittségükre, regenerálódásukra. 

"Hiszek  abban, hogy a sport olyan pluszt képes adni nekünk, ami segítségével képesek tudunk nőknek maradni. Helyt állni az háziasszony, édesanya, feleség szerepben is." Csoba Ildikó (testnevelő) 

 

Hétfőnként olyan cikkeket olvashattok, amelyek erősíteni fogják benned azt, hogy sportolni kell az egészségért, a jobb állóképességért, a kitartás növelésért és azért, hogy még hosszú-hosszú éveken át ott lehessünk  a gyermekeink mellett.

Ha Hétfő, akkor Hajrá! Mostantól ezzel a mottóval találkozhattok oldalunkon. 

 

 

Cimkék: hétfő, sport, csoba Ildikó

ha-hetfo-akkor-hajra
ha-hetfo-akkor-hajra

Kedvenc cikkek

A mai Sportos hírünk a gyermek íjászkodásról szól.

A mai Sportos hírünk a gyermek íjászkodásról szól.

A gyermekíjászkodás nem csak sport, hanem egy életérzés is. Koncentráltságot, figyelmet és fegyelmet is igényel. A szabadban a friss ...
tovább >>
A tibeti gyermeknevelésről

A tibeti gyermeknevelésről

Hogyan gondolkodnak a tibetiek a gyermeknevelésről? Csupán pár gondolat, mégis érdemes lenne nekünk is megfontolnunk az alkalmazását.
tovább >>
Tanulócsoport vagy állami közoktatás? Hová menjen a gyermekünk?

Tanulócsoport vagy állami közoktatás? Hová menjen a gyermekünk?

Újabb útvonalon menekítik a szülők a gyerekeket a közoktatásból. A tanulócsoportok jóval nagyobb szabadságot biztosítanak az oktatóknak ...
tovább >>
Gátmetszésről

Gátmetszésről

Hogyan kerüljük el a gátmetszést? Bár rutin beavatkozásnak számít, a gátmetszés mégiscsak hosszútávú "mellékhatásokkal" járhat. ...
tovább >>

© 2024 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.