Az Értsünk szót létrehozói, dr. Skita Erika és Turáni Szabolcs 2 gyermek szülei.

Képzéseiket 2010 óta tartják szülőknek, kommunikáció, együttműködés, fegyelmezés, konfliktuskezelés és érzelmi intelligencia témakörökben, 2012 óta akkreditált pedagógusképzést is vezetnek. Tanfolyamaikon, előadásaikon több, mint 800 szülővel és 500 pedagógussal találkoztak.

2013-ban a kamaszok internetes zaklatásáról, 2015-ben a büntetés nélküli gyereknevelésről, 2016 áprilisában pedig az érzelmi intelligencia témájában tartottak konferenciát.

Céljuk, hogy minél többen megismerjék a lehetőségeiket az érzelmek használatával. A hozzájuk forduló szülők, pedagógusok megtapasztalják, hogyan használhatják az érzelmi intelligenciájukat, és tehetik hatékonyabbá a mindennapjaikat és a döntéseiket – nem csak a gyerekekkel kapcsolatban.Személyes tréningjeik, a Beszélj úgy, hogy érdekelje és a Testvérek féltékenység nélkül és személyes EQ workshopjuk mellett online tanfolyamaikkal is segítik azokat, akik nyitottak a hatékony módszerekre.Az online tanfolyamaik egyedülállók nem csak témájukban, de abban is, hogy minden résztvevő kérdőíveit ők maguk nézik át, és tesznek kiegészítéseket, javaslatokat, ha szükségét érzik – a résztvevőt segítve ezzel a személyre szabott figyelemmel is.

 

Kiadványaikkal is segítik mind a szülőket, mind a pedagógusokat. 

2015-ben az Érzelmi intelligencia gyakorlatok követte, amely az érzelmek használatához ad javaslatokat a mindennapokra.

2016. áprilisában megjelentek az Érzelmi kártyák és memory is amelyek az érzelmek felismerésében és megfelelő kommunikálásában nyújtanak segítséget.

Folyamatosan tartanak előadásokat szülői meghívásra, iskolák és óvodák vezetői felkérésére, konferenciákon adnak elő pedagógusok vagy céges vezetők számára.

A Szeretem  a gyerekem oldal nagy örömére, Erika és Szabolcs, havi rendszerességgel írnak nekünk  az érzelmi intelligenciát is fejlesztő, kommunikációs eszközökről.

Cimkék: értsünk szót, kommunikáció, érzelmi intelligencia, család

A Családon belüli kommunikáció is tanulható?
A Családon belüli kommunikáció is tanulható?

Kedvenc cikkek

A Nő Pajzsmirigyének működése mindent elárulhat a Nő életéről!

A Nő Pajzsmirigyének működése mindent elárulhat a Nő életéről!

Sajnos nem foglalkozunk magunkkal eleget. Sajnos képesek vagyunk mártírkodni az egészségünkkel kapcsolatosan. De kinek jó az? Miért van az, ...
tovább >>
Hogyan erősítsd egy három éves önbizalmát!

Hogyan erősítsd egy három éves önbizalmát!

Hogyan erősítsd egy hároméves önbizalmát? Az egészséges önbizalmú gyermekből tevékeny, optimista felnőtt lesz. Önbecsülést pedig ...
tovább >>
Miért olyan fontos az anyajegyszűrés

Miért olyan fontos az anyajegyszűrés

Az anyajegyek az egész testfelületen bárhol előfordulhatnak, más-más színekben, formában és méretben. Egyes anyajegyek már a születéskor ...
tovább >>
Ha Péntek- akkor Pszichológia

Ha Péntek- akkor Pszichológia

Péntekenként pszichológiai cikkeket írunk nektek. Sugallatokat, a szülői élet útvesztőjén való, könnyebb haladáshoz. Sajnos egyre ...
tovább >>

© 2024 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.