A párkapcsolat művészete címen,
Prof.Dr. Bagdy Emőke estje

A Duals Társkereső iroda nem szokványosan közelít a párkereséshez. Itt nem csupán a társtalálás kerül fókuszba, hanem igyekeznek minden lehetőséget megadni tagjainak és úgy általában az egyedülállóknak ahhoz, hogy tanulhassanak, okulhassanak eddigi tapasztalataikból, fejlődhessenek általuk és beépíthessék a levont tanulságokat eljövendő párkapcsolatukba.
Merthogy az nem is kérdés, hogy mindenkinek jár a boldogság!
Az azonban, hogy ki és hogy éri el a boldog és tartalmas életet, s benne a harmonikus magánéletet, bizony már egyénileg változó lehet.

A sikeres társkeresés, majd egy kiegyensúlyozott kapcsolat alapja nagymértékben a helyes önismeret. 

Ezen a téren pedig mindig van mit tanulni, önmagunk megismerésének útja élethosszig tart. Nagy kaland, az biztos, s akadnak benne igazán fontos felismerések és fordulópontok.

Több, mint két éve, hogy a Duals Társkereső iroda és a Randivonal.hu közösen elhatározták, hogy neves előadók főszereplésével olyan estéket szerveznek, melyek a párkapcsolati témák iránt nyitott közönség számára fontos események lehetnek. Vendégük volt már Dr. Almássy Kitti, Müller Péter és Prof. Dr. Bagdy Emőke is, s minden alkalommal öröm volt megtapasztalni – hiszen egytől-egyig telt házas előadói esteket bonyolítottak - hogy milyen sokan szeretnének és hajlandóak is tenni azért, hogy azt az életet élhessék, melyet megálmodtak maguknak.

 

Nagy örömükre Prof. Dr. Bagdy Emőke ismét elfogadta felkérést, és egy fantasztikus előadással várja a nagyérdeműt május 25-én a Villányi úti Konferenciaközpontban! 

A szervezők, mint mindig, most is egy nem titkolt céllal készülnek, programjukkal olyan élményt szeretnének nyújtani, és olyan mérvadó ismereteket szeretnének közvetíteni, melyekhez bármikor, bármilyen élethelyzetben jó lehet és hasznos is visszanyúlni.

A párkapcsolat művészete című előadást nem pusztán egyedülállóknak ajánljuk. Május 25-én a Villányi úton a Professzor Asszony, a tőle megszokott vitriolos humorral, szórakoztató egyéniségével és azzal a rengeteg tudással, mely e könnyed előadásmód mögött rejlik mindenkinek ad majd némi útravalót ahhoz, hogy a harmónia állandó vendég lehessen a mindennapokban és igen, a párkapcsolatokban is. Az est ajánlott szingliknek és egyedülállóknak, boldog kapcsolatban élőknek és azoknak is, akik tán már kifelé kacsingatnak. Nekik egyfajta mentőöv is lehet, hogy új ismeretek és eddig nem képviselt nézőpontok birtokában tegyenek még egy kísérletet a kisiklott kapcsolat helyrehozatalára.

 Ahogy Prof. Dr. Bagdy Emőke mondja:

"A párkapcsolat építése életmű, műalkotás, amellyel tovább építhetjük magát az életet. E vonatkozásban az élet értelmét, küldetését szolgálja. Ezért fontos az együttélés elköteleződése előtt a „MI” állapot tisztázása, meddig vagyunk én és te és miben vagyunk közösek „MI”-létben. Értjük-e egymást és milyen az a szeretet, amely összekapcsol bennünket.

Téged is sok szeretettel vár, május 25-én, 19 órakor a Villányi úti Konferenciaközpontban Prof. Dr. Bagdy Emőke, A párkapcsolat művészete című estjére!

Válts jegyet ITT! >>>

 

Cimkék: szeretem a gyerekem, Duals társkereső, Randivonal.hu, Prof.Dr.Bagdy Emőke, A Párkapcsolat művészete

A párkapcsolat művészete, Prof.Dr. Bagdy Emőke előadása
A párkapcsolat művészete, Prof.Dr. Bagdy Emőke előadása

Kedvenc cikkek

Családi tábrozás

Családi tábrozás

Eredeti programokkal várja a családokat a Clarity tábor! Ez a Táborozás igazi családi élményt jelent, ahol mindenki megtapasztalhatja az ...
tovább >>
Kedvenc játék, vagy csak egy játék a polcon? Mi kell a gyereknek?

Kedvenc játék, vagy csak egy játék a polcon? Mi kell a gyereknek?

A játékok egyre kevesebb tudatossággal készülnek. Olcsó tömegcikkek, műanyag " bóvlik" vagy drága, haszontalanságok. Szülő legyen a ...
tovább >>
A Párkapcsolat művészete, Prof.Dr.Bagdy Emőke előadásában

A Párkapcsolat művészete, Prof.Dr.Bagdy Emőke előadásában

  A párkapcsolat művészete címen, Prof.Dr. Bagdy Emőke estje A Duals Társkereső iroda nem szokványosan ...
tovább >>
Fedezd fel a  titokzatos jobb agyféltekédet, a művész benned él!

Fedezd fel a titokzatos jobb agyféltekédet, a művész benned él!

A Művész Benned Van! Jobb agyféltekés rajztanfolyam nem csak gyerekeknek, akár felnőtteknek is. Ne arra gondolkodj, hogy Te olyat nem tudsz ...
tovább >>

© 2020 Idesüss Kft. - Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogvédelem alatt áll.